Vill du bli Lussekatt?

Tidningen Eskilstuna-Kuriren har sin årliga uttagning av tävlande om titeln Årets Lussekatt!

pekka

För några år sedan var min kattkompis Ville en av dem som kämpade om äran att bli Eskilstuna med omnejds lussekatt, och han kom på hedrande tredjeplats. Mammakatten Semlan har också varit med i tävlingen. Undrar vem stora matte tänker änmäla i år?

Anmälningsställe: www.ekuriren.se/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *