Husse har en favoritkatt…

… förutom mig då!

Hon bor på Katthemmet och heter Cosa Nostra (Smulan till vardags)

42

Josse har tagit så fina kort på henne, att ge henne ett smycke gjorde bara henne vackrare.

43

Vackra vackra Cosa! Josse lyckas verkligen visa hennes bästa sida, för detta är inte en katt som är lätt att ta kort på.

Tass från Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *