Gissa vad det här är?

dizzy

Den här damen i päls, vad sysslar hon med?

Jo det här är Bridget, en bild tagen någon gång mellan 1958-1962. Skönheten befinner sig på Antarktis, på en brittisk flottbas (”a ’most secret’ Royal Naval operation codenamed ’Tabarin’ set up Base A at Port Lockroy on Goudier Island, a tiny scrap of land just off Wiencke Island in the Palmer archipelago, to the north-west of the Antarctic Peninsula”) och med 150 mil till närmaste träd, så klättrar hon i vad hon kan hitta…

Mer finns att läsa på: www.purr-n-fur.org.uk/famous/antarctic2.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *