Wikki har blivit utmanad

…av mina vänner på Katthemmet Kompis! Just nu vägrar förståss min dator att vilja länka och ha sig, så det får bli ett kvällskift med att meka med den saken lite mer…. svar på utmaningen kommer!

kongronohaurak

Under tiden får ni titta på en snygging: Det här är lite kattporr för en katta! Spinn spinn spinn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *