Och hur har det gått för lilla Bugsi?

Katten med de inflammerade ögonen, som var med tidigare i min blogg, ni skulle bara se hur fint det blivit! Så här hemskt såg det ut när katthemmet tog hand om katten:

bugsi1

Det gick inte ens att se hans odd eyes. Men så här fin är han nu:

bugsi_nu

Man kan inte tro att det är samma katt!

Bevis på vad jourhemmets kärlek och god omvårdnad kan ge en liten kisse. Stor eloge till Josefin som vågade ta hem en kattunge med skabb och ohyra, tusen TassKramar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Och hur har det gått för lilla Bugsi?”

  1. Oj, oj ,oj vad ont den lille kissen måste ha haft. Tack, tack, tack för att det finns människor som ni som tar hand om oss som ingen vill ha och slänger ut som skräp.
    En jättekram till kissen som nu e otroligt vacker, (du e vacker hur du än ser ut, men nu e du ju frisk)
    Gunilla Med Gizmo Yoshi och Mitzy

  2. nämen gud vilken fin katt!!!! och vilken skillnad…japps jag hoppas att våran pasa lägger på sig lite mer bara..men vi försöker =)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *