Din vakna nos i kattvärlden!

Hej, här är jag, din vakna nos i kattvärlden! Katt-bloggreporter med tass för saker som händer. Just nu spinner jag massor för min matte och alla de som jobbade på katthemmet i Örebro igår, jag är så stolt: SEX katter blev tingade!

Tänk vilken lycka – sex missar ska få nya hem!

amri1  Lycklig kisse på väg…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *