Vad har din katt för hobby?

Andra katters hobbies kan vara:

destroy  destroy1

Att mäta längden på toarullen…

chess Schackspel…

evolution TV-tittande….

majsan Städning….Min just nu är fågelskådning… talgbollen utanför vardagsrumsfönstret minskar i storlek och jag funderar på hur jag ska kunna komm aut och knipa en blåmes…?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vad har din katt för hobby?”

    1. Inte som min förvirrade kompis katten Tanja då? Hon kröp av misstag in I påslakanet och hittade inte ut igen…
      TassKram Wikki

    1. Wow! Jag är också bra på kablar. Värsta avbitartången enligt matte. Nätverkskabeln till datorn t ex den krasar så mysigt när man gnager på den…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *