Okej en kompromiss?

Jag lovar att gå med på vaccinationssprutan om jag får vara på landet sedan okej? Säkert? 

                                                                  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Okej en kompromiss?”

  1. SVAR: Håller med dig om att man blir fundersam över vad som hände på de där minutrarna han var borta med hunden.. el-halsband i bakfickan kanske..? 😉
    Ja, bättre att träna ägaren, uppenbarligen är det ju ägaren som är problemet, eftersom Steen klarade att ha Simba under kontroll när ärkerivalen gick förbi, men som man såg mot slutet av programmet så klarade ju inte ägaren det.. för han fick ingen träning.
    Sen gillar jag att det är mer pb-liknande hundar i Cesars program 🙂

    1. Yup Cesar är avgjort bäst… Hans pitbullhantering slår det mesta. Och Daddy är bara så cool. Vi har träffat en Daddy i kattformat: Mezzopotamius på Örebro katthem… (Står mer om i ett inlägg på min blogg)
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *