Lådor, lådor, lådor…

Bland det bästa jag vet är tomma lådor, kartonger, papperskassar, allt som man

_290

kan krypa in i och ut ur, lägga saker i  eller lägga sig själv ovanpå…

I helgen ska mina människor stuva om förrådet och vardagsrummet och det kan dyka upp mycket spännande saker, så jag ligger här förväntansfull i min IKEA-korg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lådor, lådor, lådor…”

    1. Helst vill man undersöka allt som är utom räckhåll också. En liten katt kan bli såååååååååååå lång…
      TassKram Wikki

    1. Under badkaret är också kul. Och en dunderhit är givetvis ovanpå de rena lakanen i linneskåpet! Blir så fina gropar att gosa ned sig i!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *