Hjälp!

Matte drar mej i morrhåren!

Hon är visst alldeles alldeles busknäpp idag!

_289

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hjälp!”

  1. Nja matte drar snällt och mjukt…. Jag biter henne varsamt och daskar tillbaka med tassen… Sedan fiskar jag upp saker ur badkaret och doppar hennes BH… hihi!
   SpinnFniss Wikki

  1. Det brukar räcka med en dask med tassen!
   Och idag är vi osams om vilka blommor man som katt FÅR äta…
   MorgonSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *