Tur att jag inte är showcat

Den här hanteringen vet jag inte om jag skulle uppskatta:

_266

Vara instängd i en bur där folk kommer och stirrar på mig

_267

Bäras omkring som om man var en klädtrasa

_268

Vändas vridas och petas på av en massa vilt främmande människor

_269

Sträckas och tänjas och inpsekteras ända in i minsta pälsstrå

_270

Jag har det bäst hemma i mitt torn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tur att jag inte är showcat”

    1. Dessa showcats verkar ju faktiskt inte lida direkt, de är så vana och en del av dem verkar ha hur kul som helst. Och tänk vad många andra vackra katter de får träffa…
      Fast själv avskyr jag när pälskalsongerna ska borstas….
      MorgonSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *