Att få se de dansande löven…

Höstdag ute. Sol. Lövdans i fuktgräset. Mjuka tassar vill ut! Mjuka tassar skriker: Människor, tag med oss ut!

_271

Att sitta ostörd under en hösteldsbrinnande lönn och se löven singla ned omkring en, ett efter ett… Att känna en dallrande oktobersol värma i päls och morrhår…

_272

Det är ljuvligt för en kattsjäl!

Kom Isidor så tar vi ut husse och matte på ”en lövlekande trädgårdsstund” (som junijuckaren beskriver det i sin blogg)!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Att få se de dansande löven…”

    1. Tack så mycket vännen!
      Så roligt att höra ifrån dig, hoppas att du har det bra nu. Men jag gissar att du saknar dina W-katter? Tröstkram från Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *