Oj oj överraskning!

Matte och husse åkte bort en sväng idag och när de kom hem så hade de med sig en annorlunda överraskning. Jag är minst sagt förvirrad, ligger i mitt torn och tittar på allting. Hur ska det här sluta måntro?

Imorgon kommer det bilder, så ni också får se vad det rör sig om!

Tass från Wikki

                      =^.^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *