Matte badar husse?

Han skriker. Hoppsan råkade hon sätta på kallt vatten? Jag väntar bara på ett stort PLASK när han drar ned henne i badkaret… Tror det är bäst att gömma mig under vardagsrumsbordet nej under soffan. I fall de får för sig att jag ska badas också…

Funderar mycket på varför människor inte kan tvätta sig med sin stora tunga. I förhållande till kroppen har de ju betydligt större tunga procentuellt sett än de flesta djur. Och använder den bara till att prata med?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *