Pälspropp?

Jag är absolut oskyldig till stopp i avloppet. Likaså till den trasiga balkongdörren. Som katt går jag på mjuka tassar genom tillvaron. Mina pålsstrån faller där de faller. Värre är det när matte klipper pälsen på husse i stora sjok! Det fastnar minsann i tvättstället!

Och balkongdörren? Om den bara fick stå öppen för jämnan så jag kunde springa ut och in? Då skulle den inte krångla…

Men nu måste jag ju bara få springa ut och vädra nosen!

_250

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *