Mitt i natten katten

homelesscats

Mitt i natten
Liten katt
Till bloggen smyger
Ute är det svart
Stjärnklart kallt
Och molnen flyger
Som svarta segel
Mellan gnistrande stjärnor
Liten katt
Tassar stilla
På tangentbordet
Tänker att
Jag skulle vilja
Hitta rätta ordet
Rader i bloggen
Att läsa
Till andra katter
Som petar
På datorn
När människan somnat
Hussen och matten
Som inte vet
Att kissen skriver
Att sent på natten
När ingen ser
Skapas långa sagor
Som misse gömmer
Är det sant
Händer det
Eller är det Wikki
Som drömmer?

   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *