Min duktiga husse…

…provjobbar. Jag vet inte hur man gör när man provjobbar. Låtsas man bara jobba då? Då är jag inte säker på att husse förstått vad han ska göra, för han har redan lyckats sälja saker, första säljdagen!

Jag håller på att räkna på vad hans lön blir, omsatt i kattmatsburkar eller kattmatspåsar… det blir i alla fall så att JAG håller mig mätt ett tag!

KattSkutt och TassFive!  Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *