Min bloggtävlingsanmälan gick inte fram…

Jag kan inte tävla? Djup kattsuck. (Bara kattägare vet hur djupa sådana är.) Fick följande felmeddelande:

Meddelandet nådde inte alla mottagare: Ämne: Wikki anmäler sig till bloggtävlingen. Femton gånger.

Skickat: 2008-10-08 08:13 Följande mottagare kunde inte nås: pablopikachu@live.com den 2008-10-08 08:13 Meddelandet kunde inte levereras av e-postsystemet av okänd anledning. Kontrollera mottagarens adress och försök skicka meddelandet igen. Om det fortfarande inte kan levereras, kontakta systemadministratören.

Inte underligt att det var tomt i PP:s deltagarlista!?? Jag som tänkte att jag kommit på ett kreativt sätt att få priset.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *