Tro inte på allt i en blogg!?

om du inte känner bloggskrivaren personligen! Det finns inga som helst garantier för att någonting är sant. Inte ens när det finns fotografier på till synes ”troliga” människor.

Nej det är lättare att vara katt och blogga. Katter kan nämligen inte ljuga! Vi har dessutom komplett pokerface! Medfött!

quantumcat

Och vi är bra på icke-definierade färdigheter som teleportering och universella teorem.

Den som inte tror på Wikki kan dock få komma förbi och hälsa på mig, så kan vi ta en promenad i Örebro med omnejd! Paradoxalt nog?!!

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tro inte på allt i en blogg!?”

 1. Hörrdu Wikki . . . Så du säger att din mattes morbror är MasterZap???
  Me gillade verkligen Intermezzo Dualis!! 😀 Även om det ’bara’ var en liten gifanimation vi fick se på forumet. 🙂

  1. MasterHit och MasterDit. Jo det är mattes morbror. Han har en konstig katt som heter Hobbe och som bits. MZ livnär sig på sina specialeffekter från garagestudion, var i Berlin häromdagen på nåt nytt konstigt projekt, man får aldrig veta så mycket. Fast det är lite roligt.
   Nu ska jag väcka matte och se hur hon mår, hon var så snuvig igår?!
   TassKram spinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *