Översättning på kattvideon

…har just kommit, här är den: https://youtu.be/1JynBEX_kg8

”Act like a cat!” – oj gissa om jag känner igen mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Översättning på kattvideon”

    1. Jättefina teckningar, men jag är en fattig katt så jag får nöja mig med att titta. Du är verkligen duktig.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *