222 sidvisningar – finns talmagi?

Hur kommer det sig att man fastnar för vissa sifferkombinationer? Att de helt enkelt känns ”magiska” eller speciella?

38

Ja ja ni som är bloggproffs och har 5000 sidvisningar om dagen, ni hånler ju bara åt mig – en liten kattskit i universum. Men jag är faktiskt stolt över att ha tasat ihop dessa små sidbesök alldeles utan annan PR än min egen morrhårskänsla!

Och tack, ni som hälsar på!  från Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “222 sidvisningar – finns talmagi?”

    1. Visst är det lustigt när man liksom blir beroende av flera bloggar? Jag tassar in hos dig varje dag också. Smygspinner lite till Madame om inte hon vill komma och gästblogga hos mig?
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *