Isidor på äventyr!

Isidor, se tidigare inlägg med vackra bilder på den tjusige kattherren, fick komma till sitt nya hem igår! Han inspekterade lugnt sitt nya hem, efter 5 minuter hade han hittat en skål med god mat och mumsade i sig med full aptit – ljudligt SPINNANDE!

Det var nog skönt att på gamla dagar få komma till en egen husse och egen sovfilt, istället för att trängas med trettio missar på katthemmet. Jodå, Isidor tyckte det var helt OK på katthemmet, men det märktes ju att han hela tiden längtade efter en egen människa, som skulle vara bara hans.

Matte och husse följde med Isidor till sin nya husse och kunde konstatera att här var det en kisse som hamnade hos en kärleksfull människa. Och en stilig norsk skogskatt vid namn Isidor spann hela kvällen lycklig kattmagi överallt i sitt nya hem.

Kan man bli annat än glad?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Isidor på äventyr!”

  1. Det var en lycklig kisse Isidor som gjorde allt för att visa sin nya människa Phoenix hur glad han var; strök mot benen, kröp upp i famnen, och framåt natten sov gott på filten han fått i soffan….
   Kanske man kan få träffa dn där snygga kattkillen en vacker dag…
   // Nospuss W.

  1. Ja katter är livet och jag är en glad katt. Finns Doris på bild i din blogg? Kan man gissa att hon är svartvitvacker som jag?
   Eftermiddagsspinn Wikki

 1. I helgen ska jag vara kattvakt.. undrar vem som vaktar vem? Sonen rödtab är för tjusig och jag ska få äran att ta hand om honom över helgen.
  Tack för besöket hos mig och välkommen tillbaka.
  Maggan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *