Höstsolen värmer i pälsen

…men nu börjar de elektriska värmefiltarna i husses och mattes säng att komma till nytta. Har jag tur så har någon av dem glömts kvar påslagna och jag kan ha ljuvligt varmt under tassarna och magen och svansen….

filt2Spinn spinn spinn! Kattnjutning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Höstsolen värmer i pälsen”

  1. *fick upp ett spår och lufsar in på din sida* Klart jag gillar katter =)… även om dom kanske inte ligger lika varmt om hjärtat som vovvarna. vacker tass på dig! =)

  2. cats rule!

    vi har själv en liten norsk flicka. smilla heter hon. jag har alltid varit rädd för spindlar insekter mm. de behöver jag inte längre, för smilla fångar dom direkt. kan aldrig vara utan katt igen..

    1. Smilla, vilket fint namn! Egentligen skulle världen vara bättre om alla hade katt, tror du inte det?
      Helgtasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *