Finns något tröttare än en trött katt?

37

(Ja bortsett från matte när hon är trött?)

En trött katt

  • sover där den lägger sig, rakt av, oavsett hur obekvämt det är
  • bryr sig inte om ifall det är dag eller natt, den sover när den vill
  • placerar sig där den är som mest i vägen
  • hittar för det mesta dock husets mest komfortabla sovplats – före dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *