Katten Katt är också speciell!

stinas_katt

Jag tror att alla vi svartvita katter är ovanligast. Sedan kommer resten! Det här är katten Katt. Som du kan läsa mer om hos Stina (Eyescreamtattoo) och www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp

Coola Katt äger ett par spännande människor tillsammans med sin lika coola skelögda kompis Otto. Det är matten Stina som kan tatuera och hussen Fredarp som blir tatuerad.

(Själv är jag tatuerad i örat. Med grönturkos färg, kattsiffror! Fast det gjorde veterinären. Det är viktigt att ha sådana siffror, säger matte. Det verkar inte som Stina sköter kattsiffertatueringar dock, hon är betydligt profffsigare!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *