Raka bort pälsen?

Det finns de som håller en rakad profil så här i sommarvärmen:

rakadkatt

Och en svart kisse har blåsvart skinn där pälsen är mörk och rosa skinn där pälsen är ljus. Men jag tänker INTE raka min päls. Hur skulle det se ut, nej aldrig. Matte får bara klippa bort småtovor. Resten håller jag ordning på själv!

tovrakning

Det kunde ju annars bli för pinsamt när pälsen åkt av!???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Raka bort pälsen?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *