Min tjusiga husse Silver

Här är vi två tjejer som älskar samma kille. Och vi delar rätt bra på honom. Men idag får han minus lite grann (Vi har ett ärligt förhållande så han kan klara av att höra detta!) för han köpte presenter till matte – bok och blomma – men glömde köpa godsaker till mig?!!

__large93a

Ja ja han går ju ut med mig ganska ofta, och han har lovat att fixa det i morgon så…. husse du är förlåten!

Tasskram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *