Utmaningen är antagen, Neko!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag:

1. Ta en lång promenad med husse och matte bort till roliga kullen och hälsa på igelkotten! 2. Se till att få mitt fästingbett rengjort av matte (usch) 3. Tigga lite kattgodis av husse… *ler kattigt* 4. Be husse städa kattlådan (inte matte den här gången!) 5. Sova i hängmattan på balkongen

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Dvs. 1998 för en människa men 10 kattår (Jag tror det räknas 7 kattår på ett människoår?) för mig: . . . Då var jag liten kattunge hos min mamma i Vivalla, tror jag….

Ställen du bott på?

Balladgatan i Vivalla i Örebro och sedan? Matte, hjälp, jag kommer inte ihåg vad alla ställen hette. Det där stället där jag hade det jobbigt och fick vara ute utan mat, det vill jag inte komma ihåg.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

1. Jag skulle bygga ett jättestort katthem för alla hemlösa katter och det skulle husse och matte få pengar så att de kunde driva och ta hand om. Det skulle heta ”Wikkis Vrå”. 2. Husse skulle få bästa tänkbara läkarbehandling så att han blev alldeles frisk. 3. Matte skulle få allt det bästa hon kunde behöva, så att hon inte behövde oroa sig för vare sig pengar eller framtid. 4. Tillsammans skulle vi bygga oss ett hus på landet där jag kunde bo och få springa fri hur mycket som helst och leka med mina kattkompisar! 5. Alla husses och mattes släkt och vänner skulle få pengar så de kunde ordna upp sina liv till något bra. På nåt sätt känns det bättre att göra saker för andra än för sig själv. Jag är ju katt, jag är nöjd bara jag har mina människor, ett bo och mat.

Nu utmanar jag:

www.metrobloggen.se/jsp/5221lovlie

www.metrobloggen.se/jsp/sobrilsubban

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Utmaningen är antagen, Neko!”

  1. Katthem för en massa pengar, så underbart. Tänk så många katter som skulle kunna få ett drägligt liv då… *klapp*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *