Bra att ha en extra svans!

Idag har jag bus med alla mina svansar….

__large72a

men helst av allt skulle jag ju vilja ta en tugga av den där rävsvansen som matte har gömt i garderoben… Kanske den här:

_186

Det var så här matte såg ut när husse träffade henne. En tjej med svans – inte underligt att han blev intresserad!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bra att ha en extra svans!”

  1. Förstår att Husse blev intresserad av Matte när hon har svans, vet att frugan min drömmer att ha svans, som kissekatten vår, men din Mattes svans är nog det närmaste man kan komma. Göm nu inte undan svansarna där du inte hittar dem igen, det blir så tråkigt nästa gång du blir på lekhumör då. *klapp*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *