Jag har fått en ny papplåda!

Sjutton vad kul det är med pappkartonger! Eller saker man kan krypa in i över huvud taget. Igår kom mattes mamma och pappa med en massa saker, och en av dem bodde i en stor fin kartong. Det var en liten mikrovågsugn, istället för den gamla som gått sönder. Och jag tog genast hand om papplådan, matte sa att hon skulle ha den att packa böcker i, till förrådet, men det kan hon glömma!_180

Julgranskartongen var kul!

_181

Tidningskorgen under stora mattes skrivbord var jättekul!

_182

Spansk fruktkaka kom i en finfin kartong!

_184

Födelsedagspresentpåse är helt ok!

_185

…eller en papperskorg!

Har din katt så här kul?                =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag har fått en ny papplåda!”

  1. Yepps, lilla Madame har utan tvekan lika kul, men papperskorgar brukar hon låta bli – men påsar och kartonger är favoritställen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *