Dumma dumma fästing

vad du har ställt till…. det kliar hemskt i halspälsen och har blivit ett sår som matte tvättar med nåt starkt på en bomullstuss. Husse håller i mej, matte tvättar och jag gråter. Dumma kryp, det säger jag bara!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Dumma dumma fästing”

    1. Om du skriver något o katter så kollar jag gärna?! Du kanske har en au-pair-katt?
      Tasskram Wikki

  1. Men lilla Wikki… *klappar medhårs* Hoppas matte o husse lyckas få bukt med problemet. Fästingar är elaka små saker, har själv fått besök av en för många år sedan, lyckligtvis hade min dåvarande inneboende hund och fästingplockare, så den försvann illa kvickt. *krya-på-dig-gos*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *