Mina sköna vänner tog mig ut i det gröna…

Jag har det så bra i lägenheten med min fina balkong och mitt torn. Där kan jag ligga och tänka på de roliga utflykterna med mina snälla kompisar:

_177

Ville visade hur man tar en drink ur regntunnan! (Jag är precis bakom blommorna) Och så nosade vi på fina träd tillsammans:

_178

och lekte kull i havreåkern med Tanja. Hon gick vilse som vanligt.

_179

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *