Den roligaste midsommar en liten katt kunnat få

…har just passerat. Matte och husse tog mig med till landet som lovat, och jag fick verkligen SPRINGA lös massor. Vad man blir trött i pälsen av det!!!

_175

Jag har solat, plockat blommor (Förlåt stora matte  men de var bara lite i vägen?) och jagat syrsor, fjärilar och sädesärlor.

_176

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *