Visst är jag Metros Mästerkatt? Visst vill du rösta mej vidare i bloggtävlingen? – i morgon TISDAG!

Hela dagens omröstning går om i morgon, jysst beslut av tävlingsledningen och juryn tycker jag. 

Håll tassarna i styr sedan och be en bön till Katternas Katt att en liten misse som jag kan spinna vidare i ”So you think you can blog?!”tävlingen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Visst är jag Metros Mästerkatt? Visst vill du rösta mej vidare i bloggtävlingen? – i morgon TISDAG!”

 1. VI BER OM URSÄKT för allt strul som varit i tävlingen idag – och ber Dig läsa den information vi lagt upp angående detta. Vi tar om dagens omröstning imorgon för att det ska bli rättvist för alla!!!
  Vänligen/Greger & Gertrud

 2. VI BER OM URSÄKT för allt strul som varit i tävlingen idag – och ber Dig läsa den information vi lagt upp angående detta. Vi tar om dagens omröstning imorgon för att det ska bli rättvist för alla!!!
  Vänligen/Greger & Gertrud

 3. Usch, idag har det varit struligt för Er…

  VI BER OM URSÄKT för allt
  strul som varit i tävlingen idag – och ber Dig läsa den information vi
  lagt upp angående detta. Vi tar om dagens omröstning imorgon för att
  det ska bli rättvist för alla!!!
  Vänligen/juryn

 4. Vet inte hur, men jag har aldrig sett maken till röstfusk från din sida. Tävlingen handlar om vem som kan blogga bäst, inte ragga flest röster eller rösta via proxy. Så börja förtjäna rösterna genom att skriva en bra blogg, för den du har nu suger så hårt att den inte ens borde gått vidare från vecka ett.

  1. Och att skriva anonyma kommentarer om en blogg som man inte ens läst en bråkdel av, det suger 20 gånger mer. Läs hela bloggen innan du klöser, tack. Folk skulle inte rösta om de inte gillade bloggen och jag kan verifiera 90% av mina röster. Jag vet inte hur proxy fungerar men har hört om det och bett att få slippa det, och det hoppas jag respekteras!
   Klös tillbaka från Wikki

 5. anonyma äckelpäckel kan dra åt morrfräs hälsar molly, smirnoff, mitzi & nala som alla tycker wiki’s blogg är en av de bästa på hela metrobloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *