Bloggtävlingen – det är inte lätt att göra rätt…

Nu får du rösta på MIG och då går jag vidare!

Glöm allt som står om BORTRÖSTNING i tidigare inlägg…. Det har varit många kullerbyttor och krumbukter. Nu ska du rösta på alla dina favoriter!

I min dator hängde sej röstningmodulen och ända tills nyss kl 13,40 så angav den att röstningen INTE FANNS alternativt att det fortfarande var bortröstning som gällde. Sedan dök plötsligt det nya röstningblocket upp.

Man kan fortfarande rösta på fler än en person – och rösta på favoriten din! Här är länken: www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp

Jag är bara orolig att felet ligger kvar som gjorde att inte alla röster räknades, mer än den sista i bokstavsordning på dem man bockat för. Det skulle nämligen kunna betyda att jag som är sist på W får orättvisa fördelar. Visst, jag hoppas att det INTE är så. Men går jag vidare vill jag göra det i fair play, inte p g a teklniska fel!!! Sådan katt är jag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bloggtävlingen – det är inte lätt att göra rätt…”

    1. Det blev en massa fel dock så tävlingen går om i morgon. Hoppas du vill rösta på mej igen då!
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *