Samlar du på änglakatter? Här kommer några vackra!

Jag letar efter fina änglakattbilder… här är några favoriter:

angelofcatsbynati

Angel of cats / Nati på DeviantArt

cateyesbyokto

Ser du katten i molnet? Cat eyes / Okto på DeviantArt

cats2

Detalj ur en teckning av Stephanie Pui-Mun Law www.shadowscapes.com/galleries.shtml

Jag hoppas de ska ge mig tur i bloggtävlingen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Samlar du på änglakatter? Här kommer några vackra!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *