Fler vackra änglakatter som bringar tur!

Säkert finns någon änglakatt i din närhet. Här i husses och mattes lägenhet har jag en osynlig kattkamrat som tassar omkring men som man anar ibland i kvällsskymningen… Stora matte säger att det också är en svartvit kisse. Husse och matte ser den också ibland, som en skymt i ögonvrån bara. SÅ är det ibland.

Här är några fler fina kattänglar på bild:

flamingbluelightkittyfairy1

Här är en Flaming Blue Light Kitty Fairie, upphovstass okänd.

almost_purrfect

Julängel a la katt?

angelc

…och en liten kattminnesängel från members.cox.net/bfcc3/angels/angels.htm

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *