Leka med mattes kusiner är jättekul!

Matte har ett par kattperfekta ”småkusiner” nämligen Oscar och Oliver. De är så bra att leka med och de har verkligen förstått att en Wikki är en lekkompis som gillar flera sorters lek:

b__large2

Lådan med leksaksbilar innehöll massor av  kul saker och jag fick visserligen hjälp med att dra upp drivkraften i bilen men oj vad jag körde sedan:

__large601

…och sedan är det ju alltid mysigt med nån som kliar en under hakan:

__large591

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *