Kommande veckas röstande i bloggtävlingen ska gå enligt följande regler:

Vid min Tass, detta är så spännande! Kan jag tävla mig till Best In Blogg? BIB?Nej, mest vill jag bara att husse skall må bra… han hade så väldigt ont igår hela tiden. Både matte och jag var ledsna för att vi inte kunde hjälpa honom och värktabletterna inte hjälpte.

__large61q

Ibland kan det där med doktorer och sjukhus bli för mycket även om man har en bok med att läsa under långa väntetimmar. Men när sen medicinen han får inte gör minsta nytta – det sliter på oss allihop…

Bloggtävlingen blir en livboj att hålla humöret uppe på!

Så det här är reglerna:

  • Varje dag måndag-fredag kommer det att ligga uppe 10 deltagare för omröstning.
  • Samtliga i Juryn har nu samma deltagare uppe, så det kvittar hos vem ni går in och röstar.
  • Ingen deltagare FÅR länka direkt till röstningsmodulen, utan MÅSTE länka till en av jurymedlemmarna, eller allihop.

Det är 50 bloggare som gått vidare denna vecka och de kommer att decimeras till TJUGO!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kommande veckas röstande i bloggtävlingen ska gå enligt följande regler:”

  1. Jag o Madame håller tassar o tummar för er! Bara så ni vet! *kram*
    Neko har äntligen fått remiss till MR av neurolog! Kanske äntligen kan få reda på vad åtminstone min huvudvärk orsakas av. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *