Lägg en minneslapp om att rösta på mig i morgon i bloggtävlingen!

Jag vill ju helst av allt bli Metros Maskot (Aftonbladet har ju en hund och Expressen en geting). Som nummer 2 skulle jag vilja gå vidare i bloggtävlingen. Nej förresten, helst av allt skulle jag vilja att husse blir frisk…. slipper ha ont och slipper vara ledsen. Då skulle matte också bli glad och då kunde vi vara ute på fler promenader i skön sol, leka med kryp och andra katter och njuta av livet.

Men under tiden får jag försöka pigga upp dem på bästa sätt. Då blir det här med bloggen en ventil som andra också kan ha glädje av?

Så  i morgon är det omröstning igen. Gå in på Karstens blogg www.metrobloggen.se/karsten och rösta på mig under det inlägg där deltagarna för fredag 23/5 presenteras! Jag spinner för er allihop!

Tasskram Wikki             =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lägg en minneslapp om att rösta på mig i morgon i bloggtävlingen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *