Underbart, jag kommer nog att få TVÅ röster av kattälskare som jag känner!

Tänk vilken lyckligt lottad katt jag är: Två röster kommer jag att få!

nekorst1

Vart det leder kan ingen veta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Underbart, jag kommer nog att få TVÅ röster av kattälskare som jag känner!”

  1. Tack vad snällt av dig. 🙂 Katter är underbara djur , och så just när dom är bebisar. Man kan inte låta bli dom. 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll! /Sis

  2. Det var som fan,,är du säker??
    Katt leker och står i och äter som aldrig förr och går sannerligen på lådan och så,så det verkar som om hon är precis som vanligt. Jag får tillockmed ta på hennes bn utan att hon morrar så det är nog inte så illa.
    Jävla bilister!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *