Visst, jag har redan ett antal vapen…***

Arton stycken sylvassa stickvapen och fyra större och ett flertal mindre huggvapen. Men de behöver kompletteras med ett ytterligare, effektivare vapen, och nu har jag sett chansen:

www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp – JackFlashs blogg där han har en luftpistol som pris…

Ansvaret för själva skytteprocessen ska jag lämna till husse, det är han som har licensen och kompetensen att bruka skjutvapen. För rätt ska det vara. Man ska inte sätta vapen av något slag i tassarna på en okunnig. (Eller hur JackFlash!?)

Och nu ska jag berätta varför:

skata

Det här är en skata. Vet ni hur en familj skator låter klockan 4 på morgonen när man försöker sova? De råkar ha sitt bo rakt nedom vårt sovrumsfönster…

_145

…och detta är INTE lösningen:

image13

Nä vi tänker INTE skjuta PÅ SKATORNA – så grymma är vi inte. Vi bor dessutom i ett hyreshusområde och vi vill bo kvar där. Nej vi vill rikta lite smällar och oväsen i trädtopparna så att de bevingade plågorisen skräms på flykten. För de rackarna är helt på det klara med att JAG innanför balkongnätet inte på nåt sätt utgör en fara för dem…

Det retar mej till vansinne! Jag vill att skatorna ska se ut så här:

skata1

Tass på er! Wikki

***Vapnen är: 18 klor och 4 huggtänder, samt ett gäng mindre tänder.

=^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *