Jag bor i ett torn

_146

Bäst av allt, här uppe på toppen får man vara i fred.

Jag sover trött nu, det var tufft att vara ute och resa. Tåg och bussar och bilar – ny fy sjutton, tacka vet jag en promenad på egna mjuka tassar!

Snart är det bloggtävling och ny omröstning igen. Jag vilar tills dess! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *