Frihet för mjuka tassar

Det är en självklarhet för dig att öppna dörren och gå ut. Det är ingen som sätter ett koppel om din hals och styr vart du måste gå. Men för mig som är innekatt större delen av min tillvaro, är att få gå ut helt utan koppel och halsband något alldeles speciellt. Och igår – fick jag den friheten!

_140

Gissa om jag är lycklig?!!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *