JackFlash är en hedersman

Så var det sagt. Senare idag ska jag skriva om varför jag vill vinna en tingest som han har en bloggtävling om. Jag ska tävla ihop med husse Silver www.metrobloggen.se/silfver.

Jag skrev förut att jag tyckte det var epedemi på bloggtävlingar. Det betyder ju inte att jag har något emot att delta i dem. Ganska helt utan förutsättningar och bör/skall-krav på delikata priser. Det är bara en fråga om att hitta det med rätt känsla.

Nu ska jag sova middag, så som kloka katter gör. Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *