Sova utomhus

Ooh, min burrsvans vad jag är arg. Jag har slarviga människor som har dålig hörsel. Dessutom har de inte koll på mig, vilket borde klassas som ett brott.

De gick och la sig igårkväll, jag bad om att få bli utsläppt en sista sväng på balkongen. Sen SOMNAR dom ifrån mig och jag sitter där ute alldeles ensam.
Matte vaknade sån tur var och gick upp och släppte in mig efter ett tag men jag har skällt på henne hela morgonen.

Hon säger däremot att det inte kan ha gått stor nöd på mig, jag har vattenskål, katthängmatta, en stol med en stor fluffig handduk i, tak till skydd från eventuellt väder och min tjocka päls.

Det betyder inte att jag inte kan klaga.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Sova utomhus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *