Moderiktigt stylad och het som en tävlingshäst – idag är jag med i bloggtävllingen!

Nu äntligen!

Gå in på www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp som är tävlingsinlägget i Karstens blogg och just under det inlägget just idag kan du rösta på MIG! (Om du vill – det vore väldigt snällt!) Det gör du genom att skriva en kommentar bara, men kom ihåg att du måste lämna mailadress eller bloggadress för att rösten ska gillas!

Jag tycker detta tävlande förgyller en annars regnig dag! Nu ska jag väcka matte och se om vi kan gå ut och motionera henne lite till, om hon inte är magsjuk fortfarande vill säga. Då ska jag bara krypa upp i hennes famn en stund.

Jubeltass på er från en lycklig Wikki!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Moderiktigt stylad och het som en tävlingshäst – idag är jag med i bloggtävllingen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *