Men kat(t)astrof också

Matte ska ju på konsert imorgon med husse och några bekanta, men nu är matte sjuk, dålig i magen och trött. Det vill hon inte skriker hon, det finns ju så mycket vi ska göra i helgen och hon säger att då har hon inte tid att vara sjuk.

Jag förstår inte det där, man planerar väl inte när man ska vara sjuk, eller hur? Då har man ju ingen bestämd tid när man ska vara sjuk, alltså slösar man ingen tid på att vara sjuk? Eller hur blir det nu?

Det är för mycket för en liten katt

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Men kat(t)astrof också”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *