Min modeblogg kommer att lyckas – experter skall hjälpa mig med designen

och med egen kreativitet kommer man långt. Allt detta i noga planerade steg för att uppnå maximal kommunikation med trender, innovatörer och finsmakare. Min förste rådgivare:

paintedcat4

Ja det är han längst fram alltså… en verklig gourmand!

Och jag har en proffsig fotograf och backstagepass till varenda catwalk. Det äär därför det heter CATWALK faktiskt…

Men va – tror ni mig inte?                   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *