Något blev fel…

I morgon får ni rösta på min blogg!

OBS, INTE idag, I MORGON 15/5…

Då kommer det att finnas ett röstningsinlägg på Karstens blogg www.metrobloggen.se/karsten och det är bara under just det inlägget som du röstar genom att lämna kommentar typ ”My vote goes to…. Wikipedia!” – inte här på min blogg eller nån annanstans.

Åh hjälp vid min Tass så spännande!

TORSDAG 15/5:  Jag vet inte var min röstchans kommer – det här var i alla fall fel…. ”Error” nånstans. Hjälp?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Något blev fel…”

  1. tack för den tröstande kommentaren! =) men jag har inte skrivit om min mamma?! =/jag ska rösta på din blogg imorn =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *